• 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan, 
met oog voor elkaar'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan,
met oog voor elkaar'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

GROEP 6-7-8

16 januari 2019
De filosofieles ging dit keer over gesprekstechnieken. Ook in deze les wist Rob van Ruiten de basiswaarden die kenmerkend zijn voor het onderwijs op onze school, te vertalen naar een leerzame en zinvolle les. Kinderen leren naast gespreksvaardigheden op deze manier ook veel over zichzelf in de omgang met andere kinderen. Een toelichting op de les vind je hier.

14 december 2018
Binnenkort stelt juf Kim zich, net als de andere leerkrachten, voor hier op onze website. Twee kinderen uit groep 6-7-8 hebben al iets over haar geschreven: 

Wij krijgen Engels op school. In twee groepen krijgen we Engels van juf Kim. Juf Kim komt uit Zuid Afrika en praat zelf Engels, Zuid Afrikaans en een klein beetje Nederlands. Wij leren Engels van haar en zij leert Nederlands van ons.
                                      Groetjes, Isabel en Milko


6 november 2018
Op 6 november is groep 6-7-8 naar het Afsluitdijk Wadden Centrum geweest. De kinderen gingen aan de slag met opdrachten en proefjes met zoet en zout water, de bouw van vissen, het voedselweb en de vismigratie. Ook met de verrekijker zijn vogels gespot en is het steigerleven bekeken. Het was een leerzame dag en wat een mooi weer hadden ze!

 

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl