• 'Samen beleefd, zelf gedaan, 
met oog voor elkaar'
  • 'Oog voor elkaar'
  • 'Vertrouwen in je eigen kracht'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'

'Samen beleefd, zelf gedaan,
met oog voor elkaar'

'Oog voor elkaar'

'Vertrouwen in je eigen kracht'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

ALGEMENE INFORMATIE

Algemene informatie

Elke maandagochtend van 09:00-11:00 uur is de bibliotheek op de Bonifatiusschool geopend. De kinderen van beide basisscholen kunnen hier zonder lidmaatschap tijdens schooltijd boeken lenen én inleveren. NB. Om boeken in andere bibliotheken te lenen, is wél een lidmaatschap vereist.

​Voor aanvang van de les mogen de kinderen de boeken die ingeleverd moeten worden, in de blauwe bakken in de hal neerleggen. Oók kinderboeken uit andere bibliotheken.

​In de klas is de bibliotheek ook vertegenwoordigd. Om de zes weken ontvangen alle klassen 'nieuwe' boeken uit de bibliotheken uit de omgeving om in de klas​ te lezen. 

​Per kwartaal kijken we of alle boeken netjes ingeleverd zijn. Er bestaan in deze Bibliotheek op School geen boetegelden echter we willen wel alle kinderen de kans geven alle ​boeken te kunnen lezen. Indien boeken 100 of meer dagen te laat zijn, ontvangen de ouders daar per e-mail een bericht over. Graag zien we de boeken dan zo snel mogelijk terug.

​Vanaf 1 oktober aanstaande zal er op deze website maandelijks aandacht worden besteed aan de bibliotheek. Nieuwe kinderboeken, een recensie en andere leuke weetjes komen aan bod.

Wensen en voorkeuren kunnen besproken worden. Anouk van Noordenburg runt de bibliotheek, schiet haar dan even aan.

Tot ziens in de bibliotheek!

 

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiusschoolwoudsend.nl