• 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

ANNIE VAN LAAR

Annie van Laar

Ik woon in Boazum. Daar woon ik samen met mijn vriend Gerrit en onze zwarte labrador Bikkel in een boerderij op een prachtig plekje aan het water. In februari 2019 verwachten wij ons eerste kindje.
Ik zeg altijd: “ik heb twee beroepen: juf en boerin.” Wanneer ik thuis kom, trek ik snel de oude kleren aan en ga ik naar ‘achter’. Er is altijd wel iets te doen, maar alles mag en niets moet. Hier kan ik volop van genieten, helemaal wanneer het ook nog eens mooi weer is. Naast koeien hebben we ook een grote koppel schapen. Elk jaar in maart is het ‘lammertijd’ en lammert er een groot aantal schapen af. Dat vind ik een mooie periode, al dat nieuwe leven.
“Wat wil je later worden?” Tja, wat moet je daar als kind nou op antwoorden… Ik heb altijd van alles willen worden maar achteraf gezien, is mijn grote wens toch altijd leerkracht geweest. Na een tijdje op een school in Balk te hebben gewerkt, ben ik op de Bonifatiusschool terecht gekomen. Het werken in het onderwijs geeft mij veel voldoening. Ik geniet elke dag weer enorm van de kinderen. Ik probeer hen te laten stralen net zoals zij mij laten stralen.

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl