• 'Samen beleefd, zelf gedaan, 
met oog voor elkaar'
  • 'Oog voor elkaar'
  • 'Vertrouwen in je eigen kracht'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'

'Samen beleefd, zelf gedaan,
met oog voor elkaar'

'Oog voor elkaar'

'Vertrouwen in je eigen kracht'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

JULIA HOEKSMA

Julia Hoeksma

Ik ben 23 jaar. In oktober woon ik precies een jaar in Woudsend samen met mijn vriend Pieter. Oorspronkelijk kom ik uit Joure en Pieter komt uit de Hommerts. Mijn vader en ik hebben samen een hond: Spirit. Zo af en toe logeert hij gezellig bij ons. Daarnaast heb ik een verzorgpaard waar ik in mijn vrije tijd graag naar toe ga.
Na het afronden van mijn opleiding onderwijsassistent heb ik twee jaar gewerkt op het RSG als onderwijsassistent, maar mijn hart ligt toch meer bij het jongere schoolkind. Vandaar dat ik gestart ben met de AD-opleiding Pedagogisch Professional. Aan het einde van dit schooljaar hoop ik mijn diploma te behalen waarna ik de vervolgopleiding tot leerkracht basisonderwijs wil gaan doen. Want het blijft toch mijn grote wens om zelfstandig voor de klas te staan. Het komende jaar ben ik werkzaam als onderwijsassistent in groep 6-8. Ik hoop ik er samen met Annie een succesvol jaar van te maken.  

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiusschoolwoudsend.nl