• 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

ALLE GROEPEN SAMEN

5 april 2019
Vandaag hebben we weer genoten van het podium! Het thema was: Van handel naar industrie! Over onder andere de Republiek, de Industriële Revolutie, de supermarkt, Strijders van de 19e eeuw, Vincent van Gogh en Eise Eisinga met zijn zonnestelsel. Erg leuk en leerzaam voor groot en klein.6 maart 2019
Vandaag hebben we Aswoensdag gevierd bij de Sint-Michaëlkerk.
De kinderen hebben de geschreven briefjes met de tekst waar ze 'sorry' voor willen zeggen, meegenomen naar de kerk en daar in de vuurkorf gegooid.

?In de kerk is het Bijbelverhaal van de verloren zoon voorgelezen, Lucas 15:11-32. 

Daarna mochten de kinderen een kaarsje aansteken om diegenen die ze misten of bij wie ze in gedachten waren een beetje warmte, licht en liefde te geven.1 maart 2019
Het was weer een dolle boel op de Bonifaas!! Wat een gezellig feest.

Er zijn maar liefst vier mensen in het zonnetje gezet door hun creatieve outfit. Wat zagen jullie er mooi uit! Van harte gefeliciteerd:
Kinderen: Brent (groep 4) en Naut (groep 6)
?Ouders/Leerkrachten: Aukje (moeder Friso) en juf Lize

?Meer foto's zijn natuurlijk (binnenkort) te zien op de foto-site Mijn Album. Het wachtwoord is op te vragen bij Gosse.5 december 2018
Gisteren was het zover: de Sint en zijn Pieten brachten een bezoek aan beide scholen in Woudsend. Dit jaar kwamen ze niet met de brandweerauto, niet lopend, niet met de driewieler maar met de boot. Sint met een sintpet op. Waar was de mijter gebleven?

Sint en de pieten hebben alle groepen een bezoek gebracht. Wat was het een feest! Het was een gezellige dag. Iedereen heeft genoten! 

?De kinderen van groep 6-7-8 hadden weer lootjes getrokken. Wat een mooie surprises heeft iedereen gemaakt. Prachtig!
16 november 2018

?Vandaag hebben we weer genoten van het eerste podium van dit jaar! Het thema was: Uitvinders en Ontdekkers! Erg leuk en leerzaam voor groot en klein. 

?1 november 2018
Vandaag zijn de fietsen van de leerlingen van beide scholen gekeurd door de politie. De remmen, de verlichting (inclusief reflector), de bel en de het stuur werden gecontroleerd. Zelfs de hoogte van het zadel werd gecontroleerd. Erg uitvoerig!
?De kinderen kregen een kaartje met sticker als de fiets goedgekeurd was. De kinderen gaan veilig de straat op nu de zon later opkomt en de zon eerder onder gaat.18 oktober 2018
Donderdag 18 oktober hebben de kinderen van beide basisscholen samen maar liefst 501 km gelopen! Wat een topprestatie!!
?De tussenstand was na deze loop € 1.767,90. 

?Maar mede dankzij nog een aantal donaties uit Woudsend en Kuipers Woudsend BV is de eindstand maar liefst een bedrag geworden van:
€ 2.210,40

?Applaus voor alle kinderen en de organisatie van dit evenement!
4 oktober 2018
?Vandaag is het Dierendag en alle (huis)dieren zijn welkom. Voor de een is dat een kat of hond, voor anderen zijn dat hamsters, duiven, eenden of zelfs een kalf. Ze waren allemaal van harte welkom! 

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl