• 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in je eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan, 
met oog voor elkaar'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in je eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan,
met oog voor elkaar'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

ALLE GROEPEN SAMEN

5 december 2018
Gisteren was het zover: de Sint en zijn Pieten brachten een bezoek aan beide scholen in Woudsend. Dit jaar kwamen ze niet met de brandweerauto, niet lopend, niet met de driewieler maar met de boot. Sint met een sintpet op. Waar was de mijter gebleven?

Sint en de pieten hebben alle groepen een bezoek gebracht. Wat was het een feest! Het was een gezellige dag. Iedereen heeft genoten! 

​De kinderen van groep 6-7-8 hadden weer lootjes getrokken. Wat een mooie surprises heeft iedereen gemaakt. Prachtig!
16 november 2018

​Vandaag hebben we weer genoten van het eerste podium van dit jaar! Het thema was: Uitvinders en Ontdekkers! Erg leuk en leerzaam voor groot en klein. 

1 november 2018
Vandaag zijn de fietsen van de leerlingen van beide scholen gekeurd door de politie. De remmen, de verlichting (inclusief reflector), de bel en de het stuur werden gecontroleerd. Zelfs de hoogte van het zadel werd gecontroleerd. Erg uitvoerig!
​De kinderen kregen een kaartje met sticker als de fiets goedgekeurd was. De kinderen gaan veilig de straat op nu de zon later opkomt en de zon eerder onder gaat.18 oktober 2018
Donderdag 18 oktober hebben de kinderen van beide basisscholen samen maar liefst 501 km gelopen! Wat een topprestatie!!
​De tussenstand was na deze loop € 1.767,90. 

​Maar mede dankzij nog een aantal donaties uit Woudsend en Kuipers Woudsend BV is de eindstand maar liefst een bedrag geworden van:
€ 2.210,40

​Applaus voor alle kinderen en de organisatie van dit evenement!
4 oktober 2018
​Vandaag is het Dierendag en alle (huis)dieren zijn welkom. Voor de een is dat een kat of hond, voor anderen zijn dat hamsters, duiven, eenden of zelfs een kalf. Ze waren allemaal van harte welkom! 

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiusschoolwoudsend.nl