• 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan, 
met oog voor elkaar'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'
  • 'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan,
met oog voor elkaar'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

BMS Open Dag op woensdag 13 maart 2019

BMS Open Dag op woensdag 13 maart 2019

Op deze BMS open dag staat onze deur vanaf 09:00 uur open. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen hoe het tijdens een 'gewone' schooldag op school gaat. Huidige ouders, nieuwe ouders en buurtbewoners kunnen de sfeer proeven op onze school. De koffie staat klaar.

​Ook op normale dagen ben je natuurlijk van harte welkom. Graag vragen we je dan wel een afspraak te maken. Klik hier voor de contactgegevens.

De 32 basisscholen van de BMS verzorgen iedere dag onderwijs voor ruim 6200 leerlingen in Friesland. De diversiteit binnen onze scholen is groot. We hebben bijvoorbeeld IKC's (Intergraal Kindcentra), dorpsscholen en scholen met uitgesproken onderwijsconcepten. "Maar wat onze BMS-scholen met elkaar gemeen hebben, is onze taal, ons gedrag en ons gevoel. Die gaan over geloof, hoop en liefde", aldus Dick Lieftink, bestuurder van de BMS.

De open dag valt in de Week van de BMS. In deze week laten scholen van de BMS met verschillende activiteiten zien waar katholiek onderwijs in deze tijd voor staat. Een tijd die vraagt om échte aandacht voor elkaar.​

<< terug naar overzicht
Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl